Suomeksi      Svenska      English
+358 10 219 3560
 
Vinkki & inspiraatio
 
 
 
 
 

Sisustaminen – Avaa ovi brändillesi

Kuka tahansa osaa ripustaa kyltin oven päälle mutta kun todella haluat tehdä pysyvän vaikutelman niin tee se kunnolla. Autamme sinua kaikessa, lattiasta kattoon. Kerro meille ideasi niin tulemme mukaan toteuttamaan.

Logomatto, kanvastaulu, liinat, tapetit, verhot – me painamme koville ja pehmoisille pinnoille ja voimme auttaa sinua jakamaan, muovamaan ja kaunistamaan kaikki pinnat.

Vilkaise esim. seuraavia tuoteryhmiä:

 
 
Shop-in-shop ja esillepanomainonta
 
 
 
 
Suurkuvamainokset markkinointiin
 
 
 
Ständi, roll up ja messuseinäkkeet
 
 
 
Kuvatelinerakennelmat ja taustat
 
 
 
Sisätilojen somistus ja brändäys
 
 
 
 
 
 
 
Aero Quick Totem puhallettava mainos
 
AERO Quick Totem

Ilmatäytteiset AERO mainostotemit toimivat niin sisällä kuin ulkonakin. Töpseli seinään ja totemi omalla painatuksellasi on pystyssä. Saatavana myös sisävalolla.

Puhallettavat mainokset ovat erinomainen tapa saada näkyvyyttä. Ratkaisusi toimitetaan joko omalla painatuksellasi suoraan runkoon tai vaihtoehtoisesti voit kiinnittää myös omia bannereita tarranauhakiinnityksellä suoraan telineeseen. Kätevää, nopeaa ja edullista.


 
 
 
 
 
 
 
Sisustaminen
 
Logomatot

Sinun ei tarvitse pysäyttää yrityksen brändiä ulko-ovelle. Meiltä löydär kaikki somistus- hyödykkeet hienoon sisätila- brändäykseen.

Logomatto, kuvatapeetti, painetut verhot, kanvastaulut, tyynyt, liinat - kaikkea mitä voit kuvitella. Räätälöimme sinulle haluamasi koot ja tuottemallit ja neuvomme kuinka saat kaiken irti brändistäsi.


 
 
 
 
 
 
 
 
AluLite seinäke sisustamiseen
Ketjumoduulit

Jatkettavat taustaseinäkkeet, messuseinät, tilanjakajat ja mainosaidat joita voit muokata. Rakenna kulmissa, korkealla, matalaa tilaisuudesta toiseen - sinä päätät.

Linkitettävät moduulit muovautuvat tarpeisiisi mukaan. Jokaisen pystytolpan kohdalla voit vaihtaa rakennekulmaa ja korkeutta tai yhdistää useita vaakavientejä samaan pystyrakenteeseen. Painetut pinnat päivität edullisesti ja kädenkäänteessä.


 
 
 
 
 
 
 
Julisteet, banderollit ja muut suurkuvat
 
Suurkuva

Yksittäiset julisteet tai tuhansia neliöitä banderollia. Meiltä saat kaikki roikot, liput, bannerit ja mainoslakanat huippuhinnoin.

Laitabanderolli, mainoskoikko liikkeen katto- rakenteisiin tai kyltti ulkopuolelle. Me valmistamme kaikenlaiset suurkuvat ja painamme niin pehmoiselle kankaalle kuin myös puu-, alumiini- ja muovilevylle.


 
   
     
 
 
ETUSIVU  |  TUOTTEET  |  OSTAMINEN  |  SUUNNITTELU  |  YHTEYS  |  NEWS  |  VINKKI & INSPIRAATIO  |  FAQ  |  UPLOAD  VIDEO