Suomeksi      Svenska      English
+358 10 219 3560
 
Vinkki & inspiraatio
 
 
 
 
 

Näyttelyt – huimat show-room tilat

Luo edullisen näyttelytilan joka todella nostaa sanomasi tai tuotteesi näkyville. Pitkäaikainen vai lyhytkestoinen näytteilleasettelu? Meiltä tuotteet jotka voidaan räätälöidä tarpeisiisi. Lattiamateriaalit, tolpat, trussit, pöydät, vitriinit ja jakajat, kaikkea mitä toimiva näyttely vaatii.

Museot, autohallit, koulut, yrityksen yleiset tilat, terminaalit – yhdessä löydämme ratkaisun joka sopii näyttelyorganisointisi aikatauluun ja käytettävissä olevaan budjettiin.

Vilkaise esim. seuraavia tuoteryhmiä:

 
 
Shop-in-shop ja esillepanomainonta
 
 
 
Suurkuvamainokset markkinointiin
 
 
Ständi, roll up ja messuseinäkkeet
 
 
Kuvatelinerakennelmat ja taustat
 
 
Sisätilojen somistus ja brändäys
 
 
 
 
 
Kuvaseinäke
 
Kuvaseinäke

Kevyet, pieneen tilaan pakkautuvat seinäkkeet jotka voit koota yksin. Koko seinäkerakenne ja painettu kuva/kuvavuodat yhdessä paketissa.

Kuvaseinäkkeet tuovat massiivisen tehon messuständille ja tapahtumiin. Seisovat tukevasti taustaseinänä seminaareissa tai vaikka kuvaustaustana lehdistötilaisuuksissa. Seinäkkeen kuvia voit päivittää tarvittaessa. Myös räätälöityjä kokoja.


 
 
 
 
 
 
 
 
Promootioteline
 
Promootioteline

Kun tarvitset koottavan, paikasta toiseen siirrettävän telineen joka selvällä tavalla tuo esiin niin tuotteesi kuin brändisi. Pakkautuu pieneen pakettiin.

Tukevat mutta kevyen alumiiniset rakenteet jotka kantavat myös raskaat taakat. Monien lisävarusteiden ja muokattavuuden lisäksi tarjoamme ilmaiset 3D suunnuttelun sinulle joka olet etsinyt mutta vasta nyt löytänyt fiksun ratkaisun esillepanoon.


 
 
 
 
 
Ketjumoduulit
 
Ketjumoduulit

Jatkettavat taustaseinäkkeet, messuseinät, tilanjakajat ja mainosaidat joita voit muokata. Rakenna kulmissa, korkealla, matalaa tilaisuudesta toiseen - sinä päätät.

Linkitettävät moduulit muovautuvat tarpeisiisi mukaan. Jokaisen pystytolpan kohdalla voit vaihtaa rakennekulmaa ja korkeutta tai yhdistää useita vaakavientejä samaan pystyrakenteeseen. Painetut pinnat päivität edullisesti ja kädenkäänteessä.


 
 
 
 
Sisustaminen
 
Sisustaminen

Sinun ei tarvitse pysäyttää yrityksen brändiä ulko-ovelle. Meiltä löydär kaikki somistus- hyödykkeet hienoon sisätila- brändäykseen.

Logomatto, kuvatapeetti, painetut verhot, kanvastaulut, tyynyt, liinat - kaikkea mitä voit kuvitella. Räätälöimme sinulle haluamasi koot ja tuottemallit ja neuvomme kuinka saat kaiken irti brändistäsi.


 
 
     
 
 
ETUSIVU  |  TUOTTEET  |  OSTAMINEN  |  SUUNNITTELU  |  YHTEYS  |  NEWS  |  VINKKI & INSPIRAATIO  |  FAQ  |  UPLOAD  VIDEO