Suomeksi      Svenska      English
+358 10 219 3560
 
Vinkki & inspiraatio
 
 
 
 
 

Kauppa – myyntiä lisäävät mainokset

Olet saanut asiakkaan myyntipisteeseen. Seuraava askel on saada ostajan valitsemaan oikean tuotteen valikoimasta. TETRIX tarjoaa jännittäviä ratkaisuja joilla tuotteet saadaan erottumaan joukosta.

Paitsi ulkomainontaa kuten A-telineitä, lippusysteemejä, banderolleja ja suurkuvallisia mainoskilpiä suunnittelemme myös erikoistuneita shop-in-shop tuote- ja esittelytelineitä. Ota meihin yhteyttä kun seuraavan kerran teet esillepanomarkkinointia.

Vilkaise esim. seuraavia tuoteryhmiä:

 
 
Shop-in-shop ja esillepanomainonta
 
 
 
Suurkuvamainokset markkinointiin
 
 
Ständi, roll up ja messuseinäkkeet
 
 
Kuvatelinerakennelmat ja taustat
 
 
Sisätilojen somistus ja brändäys
 
 
 
 
 
 
Promootioteline
 
Promotioteline

Kun tarvitset koottavan, paikasta toiseen siirrettävän telineen joka selvällä tavalla tuo esiin niin tuotteesi kuin brändisi. Pakkautuu pieneen pakettiin.

Tukevat mutta kevyen alumiiniset rakenteet jotka kantavat myös raskaat taakat. Monien lisävarusteiden ja muokattavuuden lisäksi tarjoamme ilmaisen 3D suunnittelun sinulle joka olet etsinyt mutta vasta nyt löytänyt fiksun ratkaisun esillepanoon.


 
 
 
 
 
 
 
 
Lipputelineet
 
Lipputelineet

Näyttävät beach flag ja muut telineet niin sisälle kuin ulos. Mallistostamme löydät kelluvat mallit, edulliset kampanjatelineet sisälle ja jopa yli 5m korkeat ulkotelineet.

Kyllä, luit oikein. TETRIX tarjoaa ensimmäisenä maailmassa myös kelluvaa "Norppa" mainoslippua. Beach flag tyyppisten lippujen lisäksi valikoimastamme löytyy myös esim. Big Flag - yli 5 metriä korkeat ulkoliput sekä lippukankaiset mainostornit ja Hérville jouluvalokuusi.


 
 
 
 
 
 
 
 
Suurkuva
 
Suurkuva

Yksittäiset julisteet tai tuhansia neliöitä banderollia. Meiltä saat kaikki roikot, liput, bannerit ja mainoslakanat huippuhinnoin.

Laitabanderolli, mainosroikko liikkeen katto- rakenteisiin tai kyltti ulkopuolelle. Me valmistamme kaikenlaiset suurkuvat ja painamme niin pehmoiselle kankaalle kuin myös puu-, alumiini- ja muovilevylle.


 
 
 
 
 
 
 
 
Ulkomainos
 
Ulkomainos

Lipputelineiden ja ulkobanderollien lisäksi toteutamme myös ulkotelinemainokset jalkakäytävälle, urheilutapahtumiin ja kampanjoihin.

Vie sanomasi sinne missä ihmiset liikkuu. Tarjoamme laajan skaalan erikoistelineitä joka ovat suunnitelut nimenomaan ulkokäyttöön. Materiaalivahvuudet ja käyttäjäystävällisyys takaavat mainoksesi on tavoitettavissa säällä kuin säällä.


 
 
     
 
 
ETUSIVU  |  TUOTTEET  |  OSTAMINEN  |  SUUNNITTELU  |  YHTEYS  |  NEWS  |  VINKKI & INSPIRAATIO  |  FAQ  |  UPLOAD  |  VIDEO