Suomeksi      Svenska      English
+358 10 219 3560
 
Vinkki & inspiraatio
 
 
 
 
 

Messut – paremmin kuin hyvin

Moni ei pysty tarjoamaan sinulle yhtä kattavan työkalupakin onnistuaksesi messuilla. Saat meiltä monipuoliset kannettavat kuvatelineet. Roll Upit, Pop Up seinämät, pöydät, tasot ja esitetelineet kuin myös räätälöidyt messuständit jotka halutessasi voit koota ihan itse.

Tee elämästäsi helpompaa – ota meihin yhteyttä jo kun alat suunnitella messua niin autamme sinua toteuttamaan ideat. Ilmaiset 3D piirrustukset ständistäsi ja kuvatelineista ovat osa palveluamme.

Vilkaise esim. seuraavia tuoteryhmiä:

 
 
Shop-in-shop ja esillepanomainonta
 
 
 
Suurkuvamainokset markkinointiin
 
 
Ständi, roll up ja messuseinäkkeet
 
 
Kuvatelinerakennelmat ja taustat
 
 
Sisätilojen somistus ja brändäys
 
 
 
 
 
 
RollUp
 
Roll Up

Näyttävä tapa luoda 2-3 neliötä näkyvyyttä muutamassa sekunnissa. Kaikki osaavat pystyttää kevyen Roll Up kuvatelineen joka painaa vain muutaman kilon.

Roll Upit toimivat niin kampanjoiden mainos- telineinä kaupassa kuin dynaamisena lisänä messu- ja näyttelyosasossa. Yrityksen ylesissä tiloissa se voi viestiä yrityksesi ydinosaamisesta tai toimia teknisenä piirustu- ksena seminaaritilaisuuksissa.


 
 
 
 
 
 
 
 
Kuvaseinäke
 
Kuvaseinäke

Kevyet, pieneen tilaan pakkautuvat seinäkkeet jotka voit koota yksin. Koko seinäkerakenne ja painettu kuva/kuvavuodat yhdessä paketissa.

Kuvaseinäkkeet tuovat massiivisen tehon messuständille ja tapahtumiin. Seisovat tukevasti taustaseinänä seminaareissa tai vaikka kuvaustaustana lehdistötilaisuuksissa. Seinäkkeen kuvia voit päivittää tarvittaessa. Myös räätälöityjä kokoja.


 
 
 
 
 
 
Tiski
 
Tiski

Messupöydät ja esittelytasot jokaiseen lähtöön. Keveiden rakenteiden ansiosta pystyt kuljettamaan tiskin mukanasi kaikkialle.

Messutiskin saat tietysti painettuna graafisen ilmeesi mukaan ja tiskipinnan kuvapäivitys on edullista. Voit vaihtaa kuvan aina tarpeen ja esiteltävän tuotteen mukaan ja pakattuna se mahtuu pieneenkin tilaan.


 
 
 
Rakennelmat
 
Rakennelmat

Neljän pystytukeen perustuvat, linkitettävät kuutiot. Voit lisätä seiniä, ikkunoita, varasto- kulmauksia, valaistusta ja mainospintoja tarpeisiisi sopivaksi.

AluLite versioita voit esim. käyttää messuosastona jolloin et tarvitse vuokrata kalliita valmisosastoa vaan sama rakennelma toimii tapahtumasta toiseen. Telttamme ovat niin ikään linkitettäviä ja viihtyvät erinomaisesti myös ulkotapahtumissa.


 
 
     
 
 
ETUSIVU  |  TUOTTEET  |  OSTAMINEN  |  SUUNNITTELU  |  YHTEYS  |  NEWS  |  VINKKI & INSPIRAATIO  |  FAQ  |  UPLOAD  |  VIDEO