Suomeksi      Svenska      English
+358 10 219 3560
 
Vinkki & inspiraatio
 
 
 
 
 

Kampanjat – nopeasti leviävä sanoma

Lyhyet ja keskipituiset kampanjamainokset sisällä ja ulkona. Mainostuotteita jotka sisätiloissa voivat seistä, roikkua tai olla kiinnitettyinä kaikkiin pintoihin sekä ulkotelineet maalle ja veteen.

Halutessasi hoidamme kaiken kuvasuunnittelusta ja painosta aina logistiikkapalveluihin jolloin vastaanottajasi saa tuotteet suoraan meiltä ja ilman ylimääräistä varastohäslinkiä. Tee oma miksaus tuotteista ja kysy meiltä kuinka muut ovat hoitaneet kampanjansa meidän kauttamme.

Vilkaise esim. seuraavia tuoteryhmiä:


 
 
Shop-in-shop ja esillepanomainonta
 
 
 
Suurkuvamainokset markkinointiin
 
 
Ständi, roll up ja messuseinäkkeet
 
 
Kuvatelinerakennelmat ja taustat
 
 
Sisätilojen somistus ja brändäys
 
 
 
 
 
 
Aero Sky Dancer
 
Ulkomainokset

Tuhtia näkyvyyttä myös kampanjasi ulkomainontaan. Tukevat, näyttävät telineet on suunniteltu varta vasten kestämään ja herättämään huomiota ulkona.

Tärkeintä on että ulkomainoksesi on suhteessa tilaan. Usein vaaditaan suurempaa mainos-pintaa kun haetaan huomiota etäältä. Tähän tarkoitukseen sopivat esim. Sky Dancer (tuulitanssija) ratkaisumme. Töpseli seinään ja menoksi. Talvi ja kesäkäyttööön!

 
 
 
 
 
 
 
 
Rakennelmat
 
Rakennelmat

Neljän pystytukeen perustuvat, linkitettävät kuutiot. Voit lisätä seiniä, ikkunoita, varasto- kulmauksia, valaistusta ja mainospintoja tarpeisiisi sopivaksi.

AluLite versioita voit esim. käyttää messuosastona jolloin et tarvitse vuokrata kalliita valmisosastoa vaan sama rakennelma toimii tapahtumasta toiseen. Telttamme ovat niin ikään linkitettäviä ja viihtyvät erinomaisesti myös ulkotapahtumissa.


 
 
 
 
 
 
 
 
Tiski
 
Tiski

Messupöydät ja esittelytasot jokaiseen lähtöön. Keveiden rakenteiden ansiosta pystyt kuljettamaan tiskin mukanasi kaikkialle.

Messutiskin saat tietysti painettuna graafisen ilmeesi mukaan ja tiskipinnan kuvapäivitys on edullista. Voit vaihtaa kuvan aina tarpeen ja esiteltävän tuotteen mukaan ja pakattuna se mahtuu pieneenkin tilaan.


 
 
 
 
 
 
 
Lipputeilneet
 
Lipputelineet

Näyttävät beach flag ja muut telineet niin sisälle kuin ulos. Mallistostamme löydät kelluvat mallit, edulliset kampanjatelineet sisälle ja jopa yli 5m korkeat ulkotelineet.

Kyllä, luit oikein. TETRIX tarjoaa ensimmäisenä maailmassa myös kelluvaa "Norppa" mainoslippua. Beach flag tyyppisten lippujen lisäksi valikoimastamme löytyy myös esim. Big Flag - yli 5 metriä korkeat ulkoliput sekä lippukankaiset mainostornit ja Hérville jouluvalokuusi.

 
     
 
 
ETUSIVU  |  TUOTTEET  |  OSTAMINEN  |  SUUNNITTELU  |  YHTEYS  |  NEWS  |  VINKKI & INSPIRAATIO  |  FAQ  |  UPLOAD  VIDEO